Press Online
KULTURË

Shkup, promovohet vepra “Maqedonia Antike” e Jusuf Buxhovit

Në ambientet e Instituti i Trashëgimisë Shpirtërore Kulturore të Shqiptarëve, sot në ora 11:00 do të bëhet promovimi i veprës “Maqedonia Antike” e autorit Jusuf Buxhovi.

Promovimi mbahet në sallën WILSON (ITSHKSH), kurse të pranishmit janë të obliguar t’i respektojnë masat anti-covid.

Me këtë rast do të jetë i pranishëm edhe vet autori, bashkë me botuesit e tij nga Amerika dhe nga Prishtina, i cili do të zhvillojë edhe një debat shkencor mbi problematikën që ngre libri në fjalë.

Lajme të ngjashme

”Ju nuk e dini se, sa heroike ishte lufta Nacional-Çlirimtare”

Press Online

Personazhet historike dhe aktorët që i portretizuan ata në filmin ‘House of Gucci’

Press Online

5 librat që Bill Gates rekomandon t’i lexoni para fundit të vitit 2021

Press Online

Pse Flamuri ynë e ka shqiponjën me dy krerë?

Press Online

Foto e rrallë: Prishtina më 28 nëntor 1999

Press Online

‘Po valèvitè mbi toke t’Kastrjotit’

Press Online