Press Online
TEKNOLOGJI

Google alarmon të gjithë përdoruesit e Chrome

Google gjeti dhe konfirmoi nëntë dobësi me rrezik të lartë, së bashku me 11 parregullsi të tjera. Ata vlerësuan se kishte deri në 20 hakime të Google Chrome dhe dërguan një paralajmërim për të gjithë përdoruesit, dhe ka 2.65 miliardë prej tyre.

Ata kanë konfirmuar se do të marrin të gjitha masat e sigurisë për të mbrojtur Chrome dhe përdoruesit e tij.

Për t’u siguruar që je i mbrojtur, shko te Cilësimet> Ndihma> Rreth Google Chrome. Nëse versioni juaj i Chrome pajtohet me këtë numër versioni ose më të lartë, mund të bëni një pushim.

Meqenëse prezantimi i këtij azhurnimi do të jetë gradual, mund të mos jeni në gjendje të mbroheni menjëherë. Në këtë rast, duhet të kontrolloni rregullisht nëse versioni i ri është i disponueshëm për shfletuesin tuaj.

Lajme të ngjashme

Këto janë aplikacionet më të mira për Android për vitin 2021

Press Online

Twitter merr hapa të rëndësishëm për ruajtjen e privatësisë

Press Online

Cilat janë fjalëkalimet më të përdorura në gjithë botën gjatë vitit 2021?

Press Online

iPhone do të ‘zhduket’ pas 10 vitesh

Press Online

Apple vendos të zhvillojë vetë teknologjinë celulare 5G

Press Online

Sekreti i suksesit të TikTok-ut dhe cilat janë llogaritë më të njohura në botë

Press Online