Press Online
AKTUALE ZGJEDHJET LOKALE 2021

Në Këshillin e Qytetit të Shkupit këshilltarë nga gjashtë parti dhe një listë e pavarur

Gjithsej gjashtë parti politike dhe një listë e pavarur e kandidatëve i kanë fituar vendet e këshilltarëve në Këshillin e ri të Qytetit të Shkupit, sipas rezultateve të publikuara në ueb faqen e Komisionit Shtetëror Zgjedhor për Zgjedhjet Lokale 2021.

Më së shumti këshilltarë i ka VMRO-DPMNE – 18, më pas pasojnë LSDM – 12, BDI – 5, E Majta – 4, ASH/A-2, PLD/RDM – 2, Qytet i gjelbër human – 2 pozita këshilltarësh.

Këshilli i numëron 45 pozita, ndërsa për shumicën të nevojshme janë 23 pozita këshilltarësh. Gjithsej kanë votuar 229.725 votues, prej të cilëve 217.706 janë të vlefshme dhe 12.019 janë fletëvotime të pavlefshme.

Lajme të ngjashme

Shpërblime për mjekët që nxisin vaksinimin e pacientëve

Press Online

Vetoja e Bullgarisë, PS kundër Metës: Tirana nuk duhet të shkëputet nga Shkupi

Press Online

Grubi: Javën e ardhshme do të ketë zhvendosje të funksioneve, përgjegjësi për tragjedinë duhet të ketë!

Press Online

Mickoski: Disa tragjedi në vend tregojnë një sistem të kalbur dhe jofunksional

Press Online

Kovaçevski: Me Alternativën flasim për përgjegjësitë në Qeveri, jo për ndarjen e resorëve

Press Online

Familjarët e viktimave kërkuan që kufomat t’i pranojnë para xhumasë – ndryshon plani!

Press Online