Press Online
AKTUALE ZGJEDHJET LOKALE 2021

VIDEO/ Rruga që lidhi Studeniçanin me Moranën, projekt që mbanë vulën e Azem Sadikit

Rruga e asfaltuar dhe lidhja e fshatit Studeniçan me Moranën ka qenë një ndër projektet prioritet të komunës së Studeniçanit nën udhëheqjen e Azem Sadikit.

Rruga me gjatësi prej 1508 metrave ka marrë pamje moderne dhe ka lehtësuar qarkullimin e banorëve të dy fshatrave. Gjerësia e rrugës është 5.50metra, kurse trashësia e asfaltit arrin mbi 8 cm.

Përpos lidhjes së dy fshatrave ndërtimi i rrugës lokale ka qenë një ndihmesë e madhe edhe për bujqit arat pjellore të të cilëve ndodhen mes dy fshatrave.

Traseja e rrugës fillon nga shkolla Fillore “Naim Frashëri” Studeniçan dhe përfundon në shkollën fillore periferike në fshatin Moranë, e cila mbanë po të njëjtin emër.

Lajme të ngjashme

Gjykata Supreme ka miratuar vendim për “Lagjen e Trimave”

Press Online

Varrosen trupat e pajetë nga aksidenti në Bullgari

Press Online

Shumë pak ua japim dorën personave më pengesa në zhvillim!

Press Online

Kurti thotë se e mbështet procesin e Berlinit, Abazoviq s’e sheh “Open Ballkan” si pengesë për integrim në BE

Press Online

Forbes vendos ​Valbonën në mesin e pesë bukurive natyrore të Ballkanit Perëndimor

Press Online

Shpërblime për mjekët që nxisin vaksinimin e pacientëve

Press Online