Press Online
TEKNOLOGJI

Apple me risi, kur pronari s’e përdorë iPhonin, ai do të fiket për të kursyer baterinë

Apple është duke punuar për të shtuar një veçori te produktet e saj. Përdorimi i detektimit të shikimit dhe vëmendjes është risia e Apple.

Kjo do të mundësojë që kur pronari është joatkiv dhe nuk përdor shumë telefonin, vetë pajisja do të fiket për të kursyer baterinë.

Patenta e re raportohet se do t’ia mundësojë Applet të ruajë baterinë tek iPhonet pasi që në të do të vendoset një sensor i cili do të jetë në gjendje të kuptojë se pronari nuk po shikon fare në ekran, e se mikrofoni nuk po vëren asnjë zë nga ai.

Sistemi i ri pritet të vijë në të gjitha pajisjet e ardhshme të Appleit, jo vetëm në telefona.

Lajme të ngjashme

Këto janë aplikacionet më të mira për Android për vitin 2021

Press Online

Twitter merr hapa të rëndësishëm për ruajtjen e privatësisë

Press Online

Cilat janë fjalëkalimet më të përdorura në gjithë botën gjatë vitit 2021?

Press Online

iPhone do të ‘zhduket’ pas 10 vitesh

Press Online

Apple vendos të zhvillojë vetë teknologjinë celulare 5G

Press Online

Sekreti i suksesit të TikTok-ut dhe cilat janë llogaritë më të njohura në botë

Press Online