Press Online
AKTUALE ZGJEDHJET LOKALE 2021

Kasami: Arifi e mbushi me mbeturina e me qen endacak qytetin “evropian”

Menaxhimi I mbeturinave dhe mbeturinat e Tetovës është tema për të cilën u diskutua në programin 200 me Nazim Rashidin. Kasami ka thënë se komuna e Tetovës dhe Teuta Arifi kanë marrëveshje të fshehtë me deponinë “Drislla”, Kasami ka ofruar edhe zgjidhjen që e ka Lëvizja Besa.

“Ne kemi informata dhe do ta zbardhim se ka pasur marëveshje të fshehtë kriminale me ndërmarjen e mbeturinave deponisë drislla. Në cdo bllok banesor dhe cdo lagje kontejner nëntokësorë dhe fabrikë e reciklimit dhe selektimi I mbeturinave. Para shtëpisë time vijnë dhe qarkullojnë kamion të amortizuar që shkaktojnë erë shumë të keqe nëpër të gjitha lagjet.

Qytetarëve nuk u servisohet menaxhimi I mbeturinave. Qyteti evropian I Teuta Arifit është qytet me mbeturina, qytet me qen endacak e pa ujë të pijshëm”, tha Kasami./Nmk-post/

Lajme të ngjashme

Shpërblime për mjekët që nxisin vaksinimin e pacientëve

Press Online

Vetoja e Bullgarisë, PS kundër Metës: Tirana nuk duhet të shkëputet nga Shkupi

Press Online

Grubi: Javën e ardhshme do të ketë zhvendosje të funksioneve, përgjegjësi për tragjedinë duhet të ketë!

Press Online

Mickoski: Disa tragjedi në vend tregojnë një sistem të kalbur dhe jofunksional

Press Online

Kovaçevski: Me Alternativën flasim për përgjegjësitë në Qeveri, jo për ndarjen e resorëve

Press Online

Familjarët e viktimave kërkuan që kufomat t’i pranojnë para xhumasë – ndryshon plani!

Press Online