Press Online
AKTUALE MAQEDONI

VMRO: Zjarri i qëllimshëm, dëmtohen dokumente….

VMRO-DPMNEe akuzoi se ekipet e zjarrfikësve janë arritur ta shuajnë zjarrin 40 minuta me vonesë. Opozita pyeti, nëse bëhet fjalë për zjarr të kurdisur ku duhet të ndërtohen ndërtesa, dhe nëse në baraka ka pasur dokumente që pushteti qëllimisht i ka djegur. Këtij reagimi iu përgjigj Petre Shilegov.

“Është për të ardhur keq që një parti politike edhe në momente të tilla të rënda gjen hapësirë për politikë, pa konstatuar nëse ka ndonjë njeri të vdekur. Për mua më rëndësi është të shihet nëse ka viktima dhe dëme. Këto janë dokumente të gjykatës themelore Shkupi 1 dhe jo të Qytetit të Shkupit, dokumentacioni i qytetit është tërësisht i sigurt, i skanuar me Bekap digjital sepse katër vitet e fundit arritëm që nga Shkupi të bëjmë qytet të digjitalizuar”- deklaroi Petre Shilegov, kryetar i Shkupit.

Lajme të ngjashme

Shpërblime për mjekët që nxisin vaksinimin e pacientëve

Press Online

Vetoja e Bullgarisë, PS kundër Metës: Tirana nuk duhet të shkëputet nga Shkupi

Press Online

Grubi: Javën e ardhshme do të ketë zhvendosje të funksioneve, përgjegjësi për tragjedinë duhet të ketë!

Press Online

Mickoski: Disa tragjedi në vend tregojnë një sistem të kalbur dhe jofunksional

Press Online

Kovaçevski: Me Alternativën flasim për përgjegjësitë në Qeveri, jo për ndarjen e resorëve

Press Online

Familjarët e viktimave kërkuan që kufomat t’i pranojnë para xhumasë – ndryshon plani!

Press Online