Press Online
MAQEDONI ZGJEDHJET LOKALE 2021

Fluks votuesish në Kërçovë

Orët e pasdites dhe ardhja e mërgimtarëve ka regjistruar fluks të votuesve në Kërçovë.

Radhë të gjata janë krijuar në vendvotime nga qytetarët teksa presin të realizojnë të drejtën e votës.

Lajme të ngjashme

Dauti: Ngecje në investimet kapitale ka vetëm tek shqiptarët

Press

Koka jep shembullin e drejtorit që se kanë pasur shqiptarët dhe Shkupi

Press

Mickoski është në pritje të ftesës së Kovaçevskit për takim

Press

Sela kujton Ibrahim Rugovën: Njeriu i madh i historisë së Kosovës

Press

Ky është bilanci i 24 orëve me Covid-19

Press

Sali: Ende është herët që të heqim çertifikatat e Covid-19

Press