Press Online
MAQEDONI ZGJEDHJET LOKALE 2021

INFOGRAFIK: Deri në ora 18:30 nuk ka dallim në daljen e votuesve në krahasim me rrethin e parë

Nuk ka dallim në daljen e votuesve deri në ora 18:30 nga dita e sotme në krahasim me rrethin e parë të zgjedhjeve lokale.

Nëse në rrethin e parë të zgjedhjeve, më 17 tetor deri në ora 18:30 votuan 48.99% e votuesve, sot, në rrethin e dytë deri në ora 18:30 kanë votuar 48.88% e votuesve.

Lajme të ngjashme

Dauti: Ngecje në investimet kapitale ka vetëm tek shqiptarët

Press

Koka jep shembullin e drejtorit që se kanë pasur shqiptarët dhe Shkupi

Press

Mickoski është në pritje të ftesës së Kovaçevskit për takim

Press

Sela kujton Ibrahim Rugovën: Njeriu i madh i historisë së Kosovës

Press

Ky është bilanci i 24 orëve me Covid-19

Press

Sali: Ende është herët që të heqim çertifikatat e Covid-19

Press