Press Online
MAQEDONI ZGJEDHJET LOKALE 2021

Kjo është dalja në komunën e Kumanovës, ka ende radhë nëpër qendrat e votimit

Gazetari Adnan Qaili, raporton nga Kumanova se deri në orën 18:30 dalja në këtë komunë ka qenë 48 për qind, por kjo mund të rritet sepse ka ende radhë nëpër qendrat e votimit.

Procesi në përgjithësi ka qenë i qetë dhe vijon të mbetet i tillë në ato vendvotime ku ende vijon të votohet.

Lajme të ngjashme

Dauti: Ngecje në investimet kapitale ka vetëm tek shqiptarët

Press

Koka jep shembullin e drejtorit që se kanë pasur shqiptarët dhe Shkupi

Press

Mickoski është në pritje të ftesës së Kovaçevskit për takim

Press

Sela kujton Ibrahim Rugovën: Njeriu i madh i historisë së Kosovës

Press

Ky është bilanci i 24 orëve me Covid-19

Press

Sali: Ende është herët që të heqim çertifikatat e Covid-19

Press