Press Online
MAQEDONI ZGJEDHJET LOKALE 2021

Mbyllen qendrat e votimit, kjo është pjesëmarrja votuesve deri në orën 18:30

Ditmire Shehu nga KSHZ-ja tha se deri në orën 18:30 pjesëmarrja e votuesve në rang vendi ka qenë 48.88 për qind. Ndërsa në komunat me pjesëmarrjen më të madhe kanë qenë komuan e Vevçanit, Rosomanit etj, kurse komunat me daljen më të ulët janë ato të Sarajit, Shuto Orizarit, Bogovinës etj. Ndërsa në pjesën më të madhe të vendeve të votimeve janë mbyllur, në komunën e Sarajit, Karposhit, Probishtpit dhe Dollnenit do të vazhdohet ende sepse ka pasur vonesa në hapjen e tyre. Sipas Ditmire Shehut në ato venvotime ku ka pasur vonesa do të vijohet të vazhdohet për aq minuta sa kanë qenë edhe vonesat.

Lajme të ngjashme

Dauti: Ngecje në investimet kapitale ka vetëm tek shqiptarët

Press

Koka jep shembullin e drejtorit që se kanë pasur shqiptarët dhe Shkupi

Press

Mickoski është në pritje të ftesës së Kovaçevskit për takim

Press

Sela kujton Ibrahim Rugovën: Njeriu i madh i historisë së Kosovës

Press

Ky është bilanci i 24 orëve me Covid-19

Press

Sali: Ende është herët që të heqim çertifikatat e Covid-19

Press