Kryeministri Edi Rama ka publikuar në faqen e tij në “Tik Tok” momentin kur një i ri ka grisur flamurin serb nga shtylla ku ishte vendosur.

Flamuri shqyhet në mes dhe pjesa tjetër mbetet ende lartë, ndërkohë i riu bie nga një lartësi e konsiderueshme.

Bashkëngjitur kësaj video Rama shkruan: Unë tradhtar dhe ky patriot i bie apo jo😂 Zot ruaje Shqipërinë nga të marrët.