Press Online
MAQEDONI

Mariçiq: Përfshirja e opozitës në kërkimin e zgjidhjeve të krizave, jo për të dëmtuar me bllokada

Ne jemi ende duke marrë pjesë në një situatë në të cilën opozita është bllokuar. Ne gjithmonë kemi qenë të hapur për dialog dhe tani jemi ende në lidhje me ligje të caktuara, por edhe në përgjithësi, tha zëvendëskryeministri Bojan Mariçiq në intervistë për televizionin Telma.

Ai theksoi se dje në një debat, siç tha ai, pata rastin ta thërras Aleksandar Nikolloskin nga VMRO-DPMNE, si kryetar i Këshillit Nacional për Integrime Evropiane për të konvokuar mbledhjen e këshillit, për të diskutuar për të gjitha këto dhe çështje të tjera që janë të rëndësishme për vendosjen e dialogut.

“Qeveria e ka për detyrë në këto momente të vështira, kur kemi krizë në tavolinë, të veprojë me vendosmëri dhe të kujdeset për sa më shumë ligje në interes të qytetarëve. Për fat të keq, opozita ka një pozicion destruktiv për të zhvatur zgjedhje të parakohshme që nuk do t’i shkaktojë, por do t’u sjellë dëm të madh qytetarëve”, shtoi zëvendëskryeministri Mariçiq.

Lajme të ngjashme

Ahmeti: Jemi në rrugë të duhur, duhet të punojmë së bashku!

Press

Talat Xhaferi mbetet kryetar i kuvendit

Press

Gencovska: Nuk ka propozim të ri francez, gjithçka varet nga Shkupi

Press

Mickoski: Pushteti propozimin e ri francez ta publikojë në ueb-faqen e Qeverisë

Press

Kovaçevski: Propozimi i ri francez do të kaloj në të gjitha filtrat para se të merret vendimi final

Press

Mishel: Kemi zgjidhje për fillim të negociatave me Maqedoninë e Veriut, tani është koha të thuhet po

Press