Press Online
MAQEDONI

Në Shipkovicë të Tetovës gjatë gërmimit janë gjetur dy thasë me granata

Në Departamentin policor të Kodrës së Diellit dje rreth orës 11.00 është lajmëruar se gjatë kryerjes së punëve ndërtimore në fshatin Shipkovicë të Tetovës në qendër të fshatit në vendin e quajtur “Poroj” gjatë gërmimit me një makinë pune janë gjetur dy thasë me granata.

Me autorizim të prokurorit publik, MPB sot informoi se ekip i SPB-së Tetovë ka mbikëqyrur vendin dhe është konstatuar se bëhet fjalë për tri granata raketore, një granatahedhës kumulativ RPG, një minë tromblon me mbushje dhe shtatë granata me mbushje 60 mm pjesërisht të gërryer.

Nga eksperti i Drejtorisë për mbrojtje dhe shpëtim- Shkup, mjetet shpërthyese janë marrë në mënyrë të sigurt dhe është konstatuar se janë eksplozivë të prodhimit kinez dhe jugosllav.

Lajme të ngjashme

Ahmeti: Jemi në rrugë të duhur, duhet të punojmë së bashku!

Press

Talat Xhaferi mbetet kryetar i kuvendit

Press

Gencovska: Nuk ka propozim të ri francez, gjithçka varet nga Shkupi

Press

Mickoski: Pushteti propozimin e ri francez ta publikojë në ueb-faqen e Qeverisë

Press

Kovaçevski: Propozimi i ri francez do të kaloj në të gjitha filtrat para se të merret vendimi final

Press

Mishel: Kemi zgjidhje për fillim të negociatave me Maqedoninë e Veriut, tani është koha të thuhet po

Press