Press Online
TEKNOLOGJI

Google Maps tani llogarit edhe tarifat e udhëtimit

Aplikacioni Maps i Google ka një veçori të re që vlerëson koston e tarifave në një itinerar të caktuar.

Funksioni filloi të shfaqej në pajisjet iOS dhe Android, dhe Google e njoftoi atë në muajin prill.

Përllogaritja e kostos së tarifave bazohet në “informacionin konfidencial të marrë nga autoritetet lokale” dhe përfshin numrin e stacioneve të pagesës dhe orën e ditës.

Nga ana tjetër, opsioni i shmangies së taksave gjatë llogaritjes së rrugëve është ende i disponueshëm.

Lajme të ngjashme

Spotify lanson veçorinë karaoke në aplikacion

Press

Ka disa sekrete si të kurseni baterinë e iPhone

Press

Katër gjëra që duhen marrë parasysh përpara se të blini një celular të përdorur

Press

Çfarë duhet të bëni nëse kompjuteri juaj papritmas fiket?

Press

Google: Telefonat Apple dhe Android janë hakuar nga “spiunët” italianë

Press

43 vite pa dalë nga garazhi, BMW-ja e rrallë del në ankand

Press