Press Online
MAQEDONI

Babi i viktimës në aksident në Llaskarcë: “Turp për gjyqësorin, turp për gjykatësin”

Sërish është anuluar seanca gjyqësore për rastin “Llaskarca”, përcjell TV21. Seanca është anuluar prap me arsyetimin se nuk është bërë super-ekspertiza. Babai i njërit prej viktimave, Bllagojçe Tërpevski thotë se zvarritja po bëhet me qëllim për të mbrojtur fajtorët.

“Unë ju siguroj se këtë super ekspertizë e bëjnë njerëz joprofesional. E dimë ne se cilët njerëz janë angazhuar ta bëjnë këtë super ekspertizë. Ne të gjithë dyshojmë dhe kemi frikë së kjo super ekspertizë është e porositur vetëm që të mbrohen fajtorët në këtë lëndë dhe të zvarritet procesi”, tha mes tjerash Tërpevski.

Tërpevski theksoi se të njëjtën ekspertizë, Fakulteti i Makinerisë e bëri për 6 javë.

“Super ekspertizën që duhej ta bënte Byroja për ekspertizë gjyqësore edhe pas një viti nuk ka lëvizur asgjë nga vendi. Kjo që po ndodh është turp për gjyqësorin, turp për gjykatësin i cili udhëheqë me lëndën, turp për Byronë për ekspertizë gjyqësore. Më herët Fakulteti i Makinerisë të njëjtën super ekspertizë e bëri vetëm për 6 javë, nuk e di edhe sa kohë duhet të presim që kjo procedurë të përfundojë përfundimisht”, tha mes tjerash

Ndryshe, në shkurt të vitit 2023 bëhen 4 vjet nga aksidenti që ndodhi në afërsi të fshatit Llaskarcë të Shkupit, ku jetën e humbën 16 persona ndërsa mbi 30 u lënduan.

Lajme të ngjashme

Pendarovski: Pas përfundimit të luftës në Ukrainë dua të shoh nëse Ballkani Perëndimor do jetë në fokusin e BE-së

Press

Besimi: Materialet dhe dëshmitë do ta vërtetojnë pafajësinë time

Press

Grubi – Wahl: Nevojitet front i përbashkët i të gjithë aktorëve politik për ndryshimet kushtetuese

Press

Policia e Maqedonisë në aksion, parandalohet kontrabanda e cigareve nga Greqia

Press

Osmani: Maqedonia e Veriut nuk do t’i vendosë viza Kosovës

Press

Grushtohet roja e Point Retail Park dhe ju vihet flaka bankomatëve

Press