Press Online
KULTURË

ITSHKSH organizon një tribunë kushtuar doajenit të gazetarisë Qani Mehmedi

ITSHKSH organizon tribunë kushtuar doajenit të gazetarisë Qani Mehmedi, në 70 vjetorin e lindjes. Në tribunë me kontributet e tyre do të paraqiten emra të shquar, njohës të jetës dhe veprës së Qani Mehmedit.

Lajme të ngjashme

Muzeut të Krujës i rikthehen turistët

Press

Edhe tri ditë muaji i shenjtë i Ramazanit, kjo është vaktia për këtë vit

Press

‘THE GODFATHER’/Një kryevepër e brutalitetit dhe poezisë

Press

Historiografia jonë ka nevojë për korrigjime dhe rishkrim

Press

Çfarë nënkupton shatërvani?

Press

Në Emiratet e Bashkuara Arabe promovohet vepra e prof. Dr. Ismail Ahmedit dhe autorëve tjerë nga Maqedonia e Veriut

Press