Press Online
SHËNDETI

Doni të zvogëloni ndjenjën e urisë? Ja disa mënyra

Si mund ta zvogëlojmë ndjenjën e urisë dhe të shmangim ngrënien e tepërt? Disa truke të cilat nëse i zbatoni gjatë ditës mund t’ju ndihmojnë të mos ndjeheni të uritur. Mëngjesi është një vakt themelor, fillimi i duhur i ditës me një vakt të plotë ndihmon trupin të funksionojë më mirë.

Ngrënia e 2-3 bajameve në mëngjes ndihmon në kontrollin e urisë, ndoshta e shoqëruar me një kafe të mirë. Ngrënia e perimeve përpara pjatës kryesore do të ndihmojë në kontrollin e urisë dhe do t’ju bëjë të ndiheni të ngopur dhe të kënaqur.

Një katror me çokollatë të zezë ndihmon në uljen e urisë dhe kënaq dëshirën tuaj për ëmbëlsi. Pirja e ujit gjatë ditës do t’ju bëjë të ndiheni më pak të uritur dhe do t’ju ndihmojë në eliminimin e papastërtive nga trupi juaj.

Lajme të ngjashme

Përbërësit e avokados që ndihmojnë në shëndet

Press

Ushqimi që bën që truri të plaket më shpejt

Press

“Farmacia e Zotit”: 19 ushqimet që duken njësoj si organet të cilave ato u shërbejnë

Press

Studimi: Jepini foshnjave gjalpë kikiriku për të ulur alergjinë ndaj tij me 77%

Press

Pse nuk duhet ta ndaloni asnjëherë teshtimën?

Press

Çfarë është neofobia ushqimore, ja si ta kapërcejmë

Press