Press Online
KULTURË

Ministri Shaqiri në përkrahje të mësimdhënësve në aktivitetet e tyre shkollore

Ministri i Arsimit dhe Shkencës – Dr.Jeton Shaqiri ka filluar një nismë në përkrahje të mësimdhënësve që me vetiniciativ po mundohen të mbajnë gjalle frymën e leximit të librave nëpër shkollat e vendit, në një kohë kur teknologjia po depërton me hapa të medha në çdo sferë të jetës.

Këtë herë në fokus është profesoresha e gjuhës dhe letërsisë shqipe Mimoza Mustafai-Jonuzi dhe klubi i leximit “Naim Frasheri” pranë shkollës fillore “Naim Frashëri”- Studeniçan, Shkup.

Lajme të ngjashme

Muzeut të Krujës i rikthehen turistët

Press

Edhe tri ditë muaji i shenjtë i Ramazanit, kjo është vaktia për këtë vit

Press

‘THE GODFATHER’/Një kryevepër e brutalitetit dhe poezisë

Press

Historiografia jonë ka nevojë për korrigjime dhe rishkrim

Press

Çfarë nënkupton shatërvani?

Press

Në Emiratet e Bashkuara Arabe promovohet vepra e prof. Dr. Ismail Ahmedit dhe autorëve tjerë nga Maqedonia e Veriut

Press