Press Online
MAQEDONI

Edhe një sukses i nxënësve tanë në garat komunale për gjuhë angleze

Në garat komunale në lëndën e gjuhës dhe letërsisë angleze për shkollat fillore të organizuara nga Shoqata e mësimdhënësve të gjuhës dhe letërsisë angleze “ELTAM” nxënëset tanë: Rona Baftiu klasa e VII-të, Rudina Jonuzi dhe Buna Ipçe klasa e VIII si dhe Aldina Fetahi klasa e IX-të nën mentorim të mësimdhënësve Fluturija Xh. Shej dhe Shermin Limani fituan katër vende të III-ta.
Nxënësve dhe mentorëve ju dëshirojmë suksese në garat rajonale.

Lajme të ngjashme

Shaqiri: Konviktet studentore do të rinovohen urgjentisht, matura shtetërore do të mbahet në kohë

PRESSonline.mk

RMV, gratë durojnë dhimbje të forta duke menduar se kanë menstruacione pa e ditur se kanë endometriozë

Press

Shkollat ​​e mesme me profesione shëndetësore nuk do të regjistrojnë më nxënës të çrregullt

Press

Të gjithë për “Frontin për Europë”, përveç VMRO-së dhe Levicës!

Press

Aksident fatal në rrugën Manastir-Kërçovë, vdes 25- vjeçarja

Press

Këto rrugë janë të mbyllura për qarkullim – LAMM me informacione të rëndësishme për drejtuesit e mjeteve

PRESSonline.mk