Press Online
MAQEDONIRAJON

Vuçiqi: Komision i përbashkët për Asociacionin, raportohet pas 30 ditësh

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ka thënë se plani i implementimit të propozimit evropian parashihet në disa afate. Sipas tij, fillimisht do të formohet një komision i përbashkët monitorimi që do të raportohet pas 30 ditësh, e që, sipas tij, do të nisë punën me Asociacionin e pastaj me personat e pagjetur.

Ai ka thënë se çështja e Asociacionit është e nënshkruar dhe se “kjo duhet të realizohet”.

“Nuk mund të zgjedhësh atë që pëlqen, dhe të marrësh atë që të pëlqen. Është dokument i nënshkruar. Ju e keni nënshkruar, mu për këtë ju duhet ta realizoni. Është një rregull shumë konkret”, ka thënë ai pas takimit me Kurtin në Ohër.

Lajme të ngjashme

Shaqiri: Konviktet studentore do të rinovohen urgjentisht, matura shtetërore do të mbahet në kohë

PRESSonline.mk

Dy vjet qeverisje, Kurti: Shkatërruam 8 laboratorë droge dhe mbyllëm 16 rrugë ilegale në veri (VIDEO)

Press

RMV, gratë durojnë dhimbje të forta duke menduar se kanë menstruacione pa e ditur se kanë endometriozë

Press

Shkollat ​​e mesme me profesione shëndetësore nuk do të regjistrojnë më nxënës të çrregullt

Press

Qeveriae Kosovës planifikon që magjistralja Prishtinë-Mitrovicë të përfundojë për 25 muaj

Press

Ambasadorja e Izraelit në Kosovë: Jemi të përkushtuar të hapin kapituj të rinj bashkëpunimi

Press