(Видео) Дејвид Бекам доби часови по салса од сопругата Викторија

Еден од најпознатите парови во светот, Дејвид Бекам и Викторија ги покажаа своите танцувачки вештини и го споделија видеото на Инстаграм.

Повод за ова видео бил час по салса на нивната 11-годишна ќерка.