(ФОТО) Падна снег во Сараево

Се наведува дека во текот на денот продолжил да паѓа снег. Утринската температура била околу -3 Целзиусови степени, а максималната дневна околу 2.

Утре ќе продолжи облачното време. На некои места во Босна и Херцеговина ќе продолжи да паѓа снег, а температурите полека ќе се качуваат.

Од четврток се очекува потопло време.