Фудбал на улица: Тимот на „BMG Sports“ најавува нешто интересно! 🎥


Champions League – Најинтересното допрва следува! ↓↓↓


Се крчка нешто јако од BMG Sports! Се спремаат challenges на терен, а ова е само најавата за тоа што следува!

Нешто како “Rating strangers at football in Skopje”, а планот е да не останеме само на Скопје