Циркуз во Серија А: Спасена е сезоната за Јуве или може да има казна? 🎥


Rating strangers at football in Skopje ! ⚽️🥅 ↓↓↓


Серија А прераснува во циркуз! Укината е казната на Јувентус и веќе им се вратини тие одземени 15 бода.

Сезонава е спасена за Јуве. Но ќе се оди на повторно судење, во нов суд! Сепак, дури и да има казна, таа ќе биде за следната сезона.