Лишен од слобода криминалец oд БиХ со престој во Скопје, бил баран со потерница

Тој бил баран по централна потерница врз основа на наредба на Основен кривичен суд Скопје за издржување казна затвор од една година и шест месеци за сторено кривично дело по член 130 од Кривичниот законик.

Лицето било спроведено во казнено-поправната установа Затвор Скопје за издржување на казната.