Анџелина Џоли сега е русокоса и изгледа подобро од било кога (ФОТО)

Со текот на годините, долгата, темна коса стана заштитен знак на една од најпознатите актерки, Анџелина Џоли. Меѓутоа, оваа пролет таа се одлучи за промена, а вниманието го привлече со новата боја на коса.

Анџелина Џоли тешко може да оди никаде и да остане незабележана, но сега привлече уште повеќе погледи благодарение на новата боја на коса. Имено, Анџелина Џоли сега е русокоса, а многумина се согласуваат – тоа е нејзината најзаводлива промена на косата во последните неколку години.

Ако ги погледнете фотографиите од Анџелина Џоли низ годините, многу лесно може да се забележи дека нејзиниот изглед не е многу променет.

Во споредба со другите познати убавици, Анџелина никогаш не била склона кон големи промени на косата, експерименти со шминкање или козметички зафати. До сега!