СДСМ: Резултати што прават разлика, СДСМ изгради 270 км гасовод – ВМРО-ДПМНЕ само 35 км

СДСМ – соопштение:

Фактите и податоците покажуваат дека СДСМ има резултати, коишто вистински и реално прават разлика.

Во споредба со ВМРО-ДПМНЕ и во однос на испорачаните резултати и во однос на глобалните текови, СДСМ покажа и докажа што значи одговорно и успешно работење.

СДСМ забрзано работи на целосна гасификација на државата и изгради 270 километри гасовод во изминатите години.

За време на ВМРО ДПМНЕ, беа изградени едвај 35 километри.

Очигледна е разликата меѓу резултатите и одговорното владеење на СДСМ и катастрофата и хаосот што ги правеше ВМРО-ДПМНЕ цели 11 години.