featured

Дали Србија може да си дозволи да го напушти Советот на Европа: „Преговорите за членство во ЕУ би биле прекинати, а корист би имала само Русија““Дали Србија може да си дозволи да го напушти Советот на Европа: „Преговорите за членство во ЕУ би биле прекинати, а корист би имала само Русија““ – Локално