featured

Среда – денот Д за влез на Косово во Советот на Европа? „Србија нема да излезе, но стравува дека и другите меѓународни организации ќе ја примат Приштина“Среда – денот Д за влез на Косово во Советот на Европа? „Србија нема да излезе, но стравува дека и другите меѓународни организации ќе ја примат Приштина“ – Локално