featured

Синот на Мајкл Даглас и Кетрин Зета Џонс тргна по стапките на славните родители

23-годишниот син на Мајкл Даглас и Кетрин Зета Џонс, Дилан, реши самиот да стане актер, а на неговиот Инстаграм профил се пофали со неговите први чекори, на кои особено се гордееа неговата мајка и помалата сестра Керис.

Очигледно, не можевме да очекуваме ништо друго освен Дилан Даглас да ги следи стапките на неговите родители. Роден како прво дете на актерската двојка Мајкл Даглас и Кетрин Зета-Џонс, внук на легендарниот Кирк Даглас и актерката Дијана Даглас, Дилан одлучи дека многу повеќе сака да глуми отколку да ги загрева универзитетските клупи.

23-годишникот на својот Инстаграм профил се пофали со својот ден на снимање, поточно со случувањата во бекстејџот на еден театар, на кои не останаа имуни ниту неговите најголеми обожаватели.

Секако, станува збор за неговата мајка, 54-годишната Кетрин Зета-Џонс, но и за неговата помлада сестра, 20-годишната Керис.

Неговата мајка му напишала: „Ти си толку добар. Многу сум среќна што те видов во претставата!“, додека Керис му порача: „Толку сум горда на тебе Дилан!“