featured

Ердоган повеќе не е непобедлив – дали опаѓа неговата моќ: „Не се исклучуваат предвремени парламентарни избори, ќе следува жестока борба“Ердоган повеќе не е непобедлив – дали опаѓа неговата моќ: „Не се исклучуваат предвремени парламентарни избори, ќе следува жестока борба“ – Локално