featured

Курти најави тужба против Србија за воени злосторства: „Тајмингот е избран оти му завршува мандатот со цел за домашна употреба“Курти најави тужба против Србија за воени злосторства: „Тајмингот е избран оти му завршува мандатот со цел за домашна употреба“ – Локално