Lidhu me ne

IMPRESUM

Kush jemi ne

Press Online Media (www.pressonline.mk) është online-media (portal) në gjuhën shqipe në Maqedoninë e Veriut, e themeluar më 22 nëntor të vitit 2018.

Press Online është pjesë e Asociacionit për gazetaria të pavarur Ekspres Media -Shkup, e regjistruar në Maqedoninë e Veriut që nga viti 2014.

Press Online (www.pressonline.mk) gëzon statusin e një mediumi të lirë e të pavarur, që ofron shërbimin e përditshëm të lajmeve (7 ditë në javë).

Kryeredaktore dhe redaktore përgjegjëse:

Mimoza Mustafai

Redaksia:

Eva Marku
Faik Krasniqi

Press Online
Asociacionit për gazetaria të pavarur Ekspres Media
Adresa: QTQ “Palloma Bjanka”
1000, Shkup, Maqedonia e Veriut
email:info@pressonline.mk
marketing@pressonline.mk
em-ngo@pressonline.mk

op/ed

LIFESTYLE

TECH & AUTO